Palvelut

Auto tilauksesta

Mikäli sopivaa autoa ei löydy valikoimistamme, niin voimme hankkia sellaisen sinulle Suomesta tai ulkomailta. Kokeneet myyjämme auttavat auton löytämisessä ja valitsemisessa. Kontaktimme ja yhteistyökumppanimme ympäri Eurooppaa hoitavat tarvittavat tarkastukset sekä Suomeen toimituksen. Pääsääntöisesti autot hankitaan Ruotsista, markkinan korkean luotettavuuden ja laadun takia. Tilausautoihin saa kauttamme myös tarvittaessa rahoituksen ja vaihdossa käy nykyinen ajoneuvosi. Me hoidamme kaikki maahantuontiin liittyvät asiat ja sinulle auto toimitetaan tarvittaessa kotiin.

Auto Ruotsista

Katso meidän yhteistyökumppaneiden autot. Tarjolla jatkuvasti vaihtuva valikoima Ruotsissa olevia Premium autoja joihin olemme valmiiksi laskeneet hinnan sinulle. 

Rahoitus

Teemme yhteistyötä kaikkien merkittävien autorahoittajien kanssa. Autosi voit ostaa osamaksulla ja maksuaika voi olla jopa 60 kuukautta.

Ostamme autoja

Premium Car Center ostaa jatkuvasti hyväkuntoisia uudehkoja autoja. Tarvittaessa lunastamme auton loppuvelan tai vaihdamme auton halvempaan.

Pyydä ostotarjous yhteydenottolomakkeen kautta.

Premium-turva

Suurimpaan osaan autoistamme on nyt saatavilla Premium-turva lisäpalvelu, joka antaa autollesi 12kk/20000km tai 24kk/40000km lisäturvan.

Kysy lisää Premium-turvasta myyjiltämme.

Palvelu on tuotettu yhteistyössä Fraguksen kanssa.